Metrosenzor s-a alăturat grupului Trescal, liderul global în servicii de metrologie, etalonări și calibrări pentru o gamă largă de industrii, cu prezență predominantă în domeniul aerospațial, auto, farmaceutic, chimic, energetic, electronic și telecomunicații.

Grupul Trescal oferă servicii de calibrare în 29 de țări, având peste 160 de laboratoare interne, peste 4.300 de angajați și peste 60.000 de clienți la nivel internațional.

Acest demers reprezintă un pas important în evoluția Metrosenzor, consolidând în același timp poziția Trescal pe piața de metrologie din România.

Metrosenzor aduce un plus grupului prin varietatea serviciilor de metrologie sub acreditare RENAR și a celor sub autorizare și atestare BRML. În plus, Trescal poate accesa un nou segment pe piața de specialitate din România prin capabilitățile noi ale laboratorului de metrologie precum și ale laboratorului de etalonare.

Managementul și personalul operațional rămân neschimbate, asigurând clienților aceeași calitate înaltă a serviciilor cu care s-au obișnuit. Prin integrarea în grupul Trescal, Metrosenzor își continuă ascensiunea către poziția de lider în servicii de metrologie și etalonare la nivel național.