Verificări metrologice pentru cântare feroviare

 
Efectuăm verificări metrologice periodice și după reparare precum și etalonări sub acreditare RENAR si atestare BRML.

Laboratorul nostru de verificări metrologice este avizat de Biroul Român de Metrologie, iar echipamentele pe care le deținem pot satisface orice necesitate în ceea ce privește verificarea metrologică sau etalonarea cântarelor feroviare și eliberarea buletinului de verificare metrologică, respectiv a certificatului de etalonare.

Minimizăm erorile și reducem costurile, pentru ca indiferent de activitatea dumneavoastră să aveți cele mai bune și mai precise cântare feroviare.

Reparații cântare feroviare

Garantăm reparații rapide, oriunde în țară astfel încât sistemele de cântărire pe care le folosiți să funcționeze la standarde optime pentru a nu vă afecta activitatea.

În plus, vă oferim în orice moment îndrumare privind funcționarea optimă a cântarelor feroviare.

Cântărirea vagoanelor de cale ferată

Structura de rezistență și conceptul modular al cântarelor feroviare se bazează pe module ce pot fi combinate în platforme independente, adiacente sau cu spațiu inactiv între acestea.

Cântărirea se face în funcție de tipul vagonului pe o singură platformă sau prin însumarea greutății aplicate pe mai multe platforme.

Laboratorul are în dotare 3 cărucioare CF (vagoneți) cu sarcină nominală de 1000 kg. Acestea se utilizează la verificarea metrologica periodică și după reparare a cântarelor feroviare.

Specialiștii noștri vă vor îndruma cu privire la procedura corectă de calibrare și verificare a cântarelor feroviare, tipul și frecvența verificărilor necesare pentru a îndeplini cerințele normelor în vigoare.