Verificări metrologice pentru dozatoare gravimetrice

 
Verificarea metrologica periodică a dozatoarelor gravimetrice și verificarea de după repararea acestora se efectuează conform NML 008-05 cu procedură elaborată proprie și avizată de către Biroul Român de Metrologie Legală.

Laboratorul de verificări metrologice Metrosenzor este autorizat BRML. Laboratorul de etalonare este acreditat RENAR si atestat BRML.

Reparații dozatoare gravimetrice

Minimizăm erorile și reducem costurile, pentru ca indiferent de activitatea dumneavoastră să aveți cele mai bune și mai precise dozatoare gravimetrice.

Garantam intervenție rapidă, oriunde în țară pentru reparații prin contracte de service și furnizarea pieselor de schimb pentru orice tip de dozator gravimetric.

Dozatoarele gravimetrice

Sunt aparate de cântărit cu funcționare automată ce se utilizează în orice proces tehnologic în care este necesar un flux continuu de material (granular sau pulverulent) cu debit masic constant.

Laboratorul de mase din cadrul Metrosenzor poate efectua verificări metrologice periodice și după repararea dozatoarelor gravimetrice care sunt utilizate în tranzacții comerciale și puse pe piață conform Directivei 2014/32/UE.

Tipuri de dozatoare gravimetrice

  • Dozatoare gravimetrice din dotarea stațiilor de betoane
  • Cântare de însăcuit (industria de ciment, cereale etc)