Calitatea serviciilor noastre este apreciată de peste 1000 de companii naţionale şi multinaţionale din sfera producţiei, serviciilor sau comerţului cu amănuntul.

Vă punem la dispoziţie o gamă variată de operaţiuni de service asigurate prin dotări, echipamente de service de ultimă generaţie şi de personal calificat în reparaţii şi întreţinere cântare electronice.

Diagnoză
Prima și cea mai importantă etapă în procesul de reparare a unui cântar electronic este diagnosticarea. Cu o experienţă vastă în domeniul reparaţiilor sistemelor electronice de cântărit, echipa noastră de tehnicieni electronişti vă stă la dispoziţie. Entuziasmul şi dedicarea pe care o avem pentru rezolvarea problemelor se datorează cunoştinţelor acumulate în perioada în care ne-am ocupat exclusiv de service cântare electronice şi mecanice, dar şi provocărilor reprezentate de fiecare defect în parte.
Putem diagnostica orice problemă aparută indiferent că este vorba de celule de sarcină (doze tensiometrice); indicatoare de greutate; cutii de conexiuni; cabluri de conexiune; software cântărire; platforme de cântărire.

Piese de schimb
Putem furniza piese de schimb pentru orice tip de aparat de cântărit și putem garanta intervenția rapidă pentru înlocuirea pieselor.

Reparații
Garantăm intervenția rapidă oriunde în țară și oferim servicii complete de reparații pentru orice tip de cântar cu sarcina de până la 240 tone, astfel încât sistemele de cântărire pe care le folosiţi să funcţioneze în parametri pentru a nu vă afecta activitatea.

Întreținere
Scopul nostru este să asigurăm funcţionarea optimă a tuturor sistemelor de cântărire.
Putem asigura prin contracte, operaţiuni de întreţinere trimestrială a echipamentelor de cântărire Auto (30t-80t) şi Feroviare (100t-120t) inclusiv al basculelor şi balanţelor mai mici.

Contracte de service
La Metrosenzor, minimizăm erorile și reducem costurile, pentru ca industria în care activați să aibă cele mai bune și mai precise cântare.
Un contract de service vă va aduce următoarele beneficii: optimizarea performanţelor sistemelor de cântărit, creşterea siguranţei în funcţionarea sistemelor de cântărit, creşterea regimului de exploatare a sistemelor de cântărit, miscşorarea timpilor de nefuncţionare, eliminarea incidentelor tehnice şi defecţiunilor majore a sistemelor de cântărit.