Verificări metrologice pentru umidimetre

 
Verificarea metrologică se desfășoară conform NML 9-08-96 și NML 079-05 pentru toate tipurile de aparate folosite pentru determinarea umidității cerealelor și a semințelor oleaginoase. Categoria A si B și clase de precizie I și II.

Laboratorul de verificări metrologice Metrosenzor este autorizat BRML.

Reparații umidimetre

Minimizăm erorile și reducem costurile, pentru ca indiferent de activitatea dumneavoastră să aveți cele mai bune și mai precise umidimetre.

Garantam intervenție rapidă, oriunde în țară pentru reparații prin contracte de service și furnizarea pieselor de schimb pentru orice tip de umidimetru.

Fluidizarea activității și control total asupra calității cerealelor

Umidimetrul are rolul de a verifica umiditatea și eventual temperatura semințelor. Datorită acestui dispozitiv, se pot administra mult mai ușor resursele alimentare și se poate genera o eficiență mai mare.

De asemenea, se poate descoperi calitatea anumitor cereale, în așa fel încât să se descopere care este destinația lor.

Calitatea cerealelor depinde de specia de planta, soiul acesteia, starea bobului si gradul de maturitate la recoltare. Toate acestea sunt determinate de umiditatea solului si de modul in care este îngrijit.

Alături de conținutul de glucide, celuloză și substanțe proteice, umiditatea cerealelor este cel mai important element care decide calitatea acestora.

Verificarea procentului de umiditate și temperatura semințelor cu ajutorul unui umidometru ce funcționează la parametrii optimi oferă control total asupra calității cerealelor și îmbunătățește productivitatea.

Creșterea profitabilității cu ajutorul umidimetrelor 

  • Determinarea umidității semințelor de la punctul de colectare
  • Stocarea în condiții sigure a unor cantități mari de cereale pe perioade lungi de timp
  • Reducerea riscului apariției mucegaiului
  • Economisirea timpului și a banilor