Verificări metrologice pentru cântare auto

 
Efectuăm verificări metrologice periodice și după reparare precum și etalonări sub acreditare RENAR si atestare BRML.

Minimizăm erorile și reducem costurile, pentru ca indiferent de activitatea dumneavoastră să aveți cele mai bune și mai precise cântare auto.

Reparații cântare auto

Garantăm intervenția rapidă oriunde în țară și oferim servicii complete de reparații pentru orice tip de cântar auto (rutier) cu sarcina de până la 240 tone, astfel încât sistemele de cântărire pe care le folosiți să funcţioneze în parametri optimi pentru a nu vă afecta activitatea.

Cântare auto și pod basculă

Cântarele auto pot fi instalate suprateran sau îngropat, în funcție de specificațiile beneficiarului și de disponibilitatea la locul instalării.

Pentru utilizarea în domeniul reglementat (tranzacții comerciale), cântarul rutier trebuie să fie introdus pe piață conform directivei 2014/31/UE.

Tipuri de cântare auto

Laboratorul de mase din cadrul METROSENZOR poate efectua verificarea metrologică periodică și după reparare la toate tipurile de cântare rutiere utilizate în tranzacții comerciale pe tot teritoriul României și introduse pe piață conform Directivei 2014/31/UE.

În cazul vehiculelor agabaritice precum și în cazuri în care fluxul tehnologic o cere, cântarele auto se pot particulariza.