26 mai 2016

Verificare. Reparații. Întreținere sisteme de cântărire

Sistemele de cântărire reprezintă un element cheie și vă așteptați ca acestea să fie foarte precise, business-ul dvs. bazându-se pe acuratețea numerelor pentru a determina profitul sau pierderea.

Conform legislației, periodic acestea sunt supuse verificărilor, însă există și cazuri de defectare accidentală. Defectarea accidentală înseamnă pierderi care afectează profitul și activitatea companiei dvs.

La Metrosenzor, furnizor de servicii de metrologie, înţelegem importanţa sistemelor de cântărire în activitatea dvs. şi prin gama completă de servicii de verificare metrologică, etalonare, reparaţii şi întreţinere garantăm reparaţii rapide pentru ca sistemele de cântărire pe care le folosiţi să funcţioneze în parametri fără a vă afecta activitatea.

Efectuăm verificări metrologice periodice şi după reparaţii pentru aparate de cântărit cu funcţionare neautomată şi automată (cântare auto şi cântare feroviare), umidimetre, balanţe hectolitrice, balanţe de precizie ridicată.

Vă garantăm intervenţia rapidă oriunde în ţară, iar prin contractele de service garantăm desfășurarea eficientă a afacerii dvs. fără a vă preocupa de pierderile produse de defecțiunilor accidentale.

Prin analiza minuțioasă a nevoilor și prin prezența unui Call Center 24/7, avem capacitatea de a vă acorda asistenţă tehnică şi de a rezolva orice problemă privind avariile, reparațiile și înlocuirea pieselor.

Scopul nostru este să asigurăm cântarului dvs. funcționare continuă și să vă oferim întotdeauna cele mai bune soluții, adaptate domeniului dvs. de activitate.