26 iulie 2016

Verificări metrologice și reparații pentru cântare feroviare

Cântarele feroviare sunt destinate cântăririi statice, integrale și individuale a vagoanelor și cisternelor de cale ferată. Structura de rezistență și conceptul modular al acestor cântare se bazează pe module ce pot fi combinate în platforme independente, adiacente sau cu spațiu inactiv între acestea.

Cântărirea se face în funcție de tipul vagonului pe o singură platformă sau prin însumarea greutății aplicate pe mai multe platforme.

Pentru că știm cât de importantă este funcționarea corectă a cântarelor feroviare pentru activitatea clienților noștri, oferim cele mai bune servicii de verificare și reparații metrologice.

Verificarea metrologică a cântarelor feroviare

Pentru a întruni cerințele normelor în vigoare, sunt necesare verificări periodice și calibrarea cântarelor feroviare.

Activitatea noastră este avizată de Biroul Român de Metrologie, iar echipamentele pe care le deținem pot satisface orice necesitate în ceea ce privește verificarea metrologică sau etalonarea mijloacelor de măsurare și eliberarea buletinului de verificare metrologică.

Repararea cântarelor feroviare

Înţelegem importanţa cântarelor feroviare în activitatea dvs., de aceea garantăm reparaţii rapide astfel încât sistemele de cântărire pe care le folosiţi să funcţioneze la standarde optime pentru a nu vă afecta activitatea.

Garantăm intervenția rapidă oriunde în țară și oferim servicii complete de reparații pentru orice tip de cântar cu sarcina de până la 120 tone.

Apelând la serviciile Metrosenzor beneficiați de o serie de avantaje precum:

  • Minimizarea erorilor și reducerea costurilor;
  • Performanță și precizie în activitățile întreprinse;

  • Creșterea siguranței în funcționarea sistemelor de cântărit;
  •  Reducerea timpilor de nefuncționare;
  • Evitarea incidentelor tehnice sau a defecțiunilor majore a cântarelor feroviare.

Serviciile Metrosenzor sunt disponibile pentru toate tipurile de cântare feroviare statice sau dinamice (automate) cu sarcina maximă până la 120 de tone.

De ce să alegeți Metrosenzor?

  • Oferim consultanță de specialitate pentru funcţionarea optimă a sistemelor de cântărire;
  • Garantăm intervenția rapidă oriunde în ţară, pentru reparaţia sistemelor de cântărit;
  • Garantăm reparaţii rapide prin contracte de service şi furnizarea pieselor de schimb pentru orice tip de aparat de cântărit;
  • Activitatea noastră este avizată de Biroul Român de Metrologie;
  • Call Center 24/7 pentru acordarea asistenţei tehnice şi preluarea solicitărilor privind avariile, reparaţiile şi înlocuirea pieselor.

Laboratorul nostru de metrologie este dotat cu etaloane și echipamente care pot satisface orice necesitate în ceea ce privește verificarea metrologică sau etalonarea mijloacelor de măsurare și eliberarea buletinului de verificare metrologică, respectiv a certificatului de etalonare. În plus, vă oferim în orice moment îndrumare privind funcționarea optimă a cântarelor feroviare.

Specialiștii noștri vă vor îndruma cu privire la procedura corectă de calibrare și verificare, tipul și frecvența verificărilor necesare pentru a îndeplini cerințele normelor în vigoare. Rezultatele măsurărilor efectuate de către Metrosenzor sunt trasabile la Sistemul Internaţional.